Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Φιλετάκια κοτόπουλου με μανιτάρια και πατζάρι αρωματισμένα με θυμάρι
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου και σοτάρουμε το κοτόπουλο για να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα και το αφήνουμε στην άκρη. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ζεσταίνουμε καλά και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι. Μόλις πάρει χρώμα το κρεμμύδι, προσθέτουμε το παντζάρι και τα μανιτάρια. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα καρύδια. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά ακόμα και προσθέτουμε το κοτόπουλο, το ζωμό λαχανικών, το αλάτι και το πιπέρι.

Σερβίρουμε με πιλάφι, λίγο ελαιόλαδο και θυμάρι.

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ
΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πουλερικά
ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους 5 εκατ
  • 500 γραμ μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 200 γραμ παντζάρι κομμένο σε μικρό καρέ
  • 10 γραμ φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 100 γραμ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 γραμ ελαιόλαδο
  • 150 γραμ καρύδια ψίχα
  • 100 γραμ ζωμό λαχανικών ανάλατο
  • 10 γραμ αλάτι
  • 3 γραμ φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ