ΦΡΕΣΚΑ
ΨΑΡΙΑ
ΚΑΙ
ΓΕΥΣΤΙΚΑ
ΜΥΔΙΑ

Όταν αξίζουν φαίνεται από τη ζωηράδα στα µάτια τους, από τη γυαλιστερή όψη και το άρωµα της θάλασσας.

Στα καταγάλανα νερά αυτού του τόπου κρύβεται ο πραγματικός θησαυρός: τα ψάρια και τα οστρακοειδή. Τόσο νόστιμα, τόσο θρεπτικά και πάντα σε αφθονία. Πολύτιμα για τη διατροφή και παράδοση για κάθε κουζίνα, για κάθε νοικοκυριό. Στο ιχθυοπωλείο μας θα ανακαλύψετε τη χορταστική τσιπούρα, το λαχταριστό λαβράκι και τα γευστικά μύδια με κέλυφος. Ψαρικά φρέσκα και διατηρημένα άψογα, έτοιμα για να τα απολαύσετε σε καλαίσθητες συσκευασίες. Όλα από τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές που «βούτηξαν στα βαθιά» για να μάθουν τα πάντα για τα ψάρια και τα οστρακοειδή. Έτσι όμως κατάφεραν να εφαρμόζουν τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής, πιστοποιήθηκαν για την παραγωγή κάθε προϊόντος και ενίσχυσαν την ψυκτική αλυσίδα τους με πολύτιμες γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό. Για να έχετε εσείς στο πιάτο σας ολόφρεσκα, πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια και μύδια.

Μιχάλης Καραγιάννης
Γενικός Διευθυντής
Maxifoods / Εμπόριο Αλιευμάτων

Η εταιρεία μας είναι η απάντηση στην ανάγκη της αγοράς της Κύπρου για μεγάλα και ποιοτικά ψάρια. Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας το 2000 και από τότε η πολιτική μας ήταν και είναι να συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με παραγωγούς που έχουν όνομα εγνωσμένης αξίας, ως έναν πρώτο τρόπο διασφάλισης της ποιότητας. Παράλληλα, φροντίζουμε να υπάρχει μέχρι τη στιγμή της παραλαβής των ψαριών από εμάς μία αδιάκοπη αλυσίδα ψύξης, μία διαδικασία που αποτελεί κρίσιμο σημείο για την ακέραιη διατήρηση της φρεσκάδας τους.

Στη συνέχεια, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας έχουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά κατασκευασμένα για τον καθαρισμό, το φιλετάρισμα και το πακετάρισμα μεγάλων ψαριών. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών μας ακολουθούμε πιστά τόσο τις πρακτικές των προτύπων πιστοποίησης ISO όσο και αυτές του απαιτητικού αγγλικού προτύπου BRC.

Τα ψαρικά μας φιλετάρονται με ιδιαίτερη έμφαση, καθώς θέλουμε οι πελάτες μας και να προμηθευτούν ακριβώς την ποσότητα ψαριού που επιθυμούν και να αποφύγουν το χρονοβόρο καθαρισμό τους. Στο τελευταίο στάδιο, τοποθετούμε τα ψάρια μας σε ειδική συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Η συγκεκριμένη συσκευασία παρέχει τη δυνατότητα να μαγειρευτούν μέρες μετά την αγορά τους, χωρίς να χάσουν τη φρεσκάδα τους. Ακόμα ένα πλεονέκτημα και εγγύηση της διατήρησης της ποιότητάς μας είναι η μικρή απόσταση από τις κεντρικές εγκαταστάσεις των LIDL, μόλις 500 μέτρα. Αυτή είναι και η τελευταία δικλίδα ασφαλείας μας, η οποία εγγυάται πως τα προϊόντα μας θα φτάνουν πάντα γρήγορα στον πελάτη και πάντα με το σωστό τρόπο.

Ξέρετε πόσο πολύτιμα είναι για τη διατροφή τα ψάρια.
Μάθετε πώς συσκευάζονται για να παραμένουν πολύτιμα.
  • Οι καινοτομικές συσκευασίες φέρνουν το πραγματικά φρέσκο ψάρι σε κάθε κατάστημα LIDL, σε όλη την Κύπρο. Η τροποποιημένη τους ατμόσφαιρα διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά με συντήρηση σε απλό ψυγείο.
  • Τα ψαρικά συντηρούνται σε σύγχρονες ψυκτικές εγκαταστάσεις, ελεγμένες και αδειοδοτημένες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, και μεταφέρονται πάντα σε ψυκτικούς θαλάμους για ελεγχόμενη διακίνηση και διατήρηση της άριστης ποιότητάς τους.
  • Οι μονάδες εκτροφής βρίσκονται σε κολπίσκους με πεντακάθαρα νερά σε όλη την Κύπρο.
  • Οι ιχθυοτροφές επιλέγονται προσεκτικά από τους ίδιους τους εκτροφείς για να εξασφαλίζεται η σωστή ανάπτυξη των ψαριών.
  • Οι τσιπούρες, όπως και τα λαβράκια, πρώτα καθαρίζονται προσεκτικά και μετά ζυγίζονται. Έτσι αφού έχουμε φροντίσει για τη φρεσκάδα κάθε ψαριού, φροντίζουμε και για το συμφέρον σας. Επίσης, κερδίζετε και χρόνο προχωρώντας κατευθείαν στην εκτέλεση της συνταγής σας.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ