ΖΟΥΜΕΡΟ
ΛΕΥΚΟ ΚΡΕΑΣ
ΚΑΙ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ

Όταν αξίζουν, φαίνεται από την πρώτη µατιά, από το ζωηρό χρώµα και την καθαρότητα κάθε κοµµατιού.

Την Κυριακή που μαζεύεται όλη η οικογένεια, στα μεγάλα γιορτινά τραπέζια και στις πιο αναπάντεχες επισκέψεις, το κοτόπουλο, το κρέας και τα λουκάνικα θα είναι εκεί με τη δυνατή γεύση τους για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μπαίνοντας σε φούρνους, γεμίζοντας τηγάνια, ή απλά πέφτοντας στα κάρβουνα. Εκτός όμως από την ικανότητά τους να προσφέρουν αληθινή απόλαυση με το πιο απλό μαγείρεμα, τα κρέατα προσφέρουν επιλογές που με ελάχιστη φαντασία και γαστριμαργική γνώση κάνουν κάθε πιάτο μια νέα ανακάλυψη. Πουλερικά. Χοιρινό. Βόειο. Λουκάνικα. Έχετε όλες τις επιλογές στο κρεοπωλείο LIDL συσκευασμένες. Γιατί μόνο έτσι διατηρείται σωστά η υψηλή ποιότητα του κρέατος και παραμένει αναλλοίωτη η γεύση. Και έτσι ελέγχουμε κάθε μέρα την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Χριστίνα Μάρκου
Υπεύθυνη Ποιότητας
Arlyco / Εμπόριο Φρέσκων και Κατεψυγμένων Κρεάτων

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΑΣ

Η Arlyco είναι μία σύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανία, η οποία δραστηριοποιείται στα φρέσκα και κατεψυγμένα κρέατα. Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κοπής, μεταποίησης και συσκευασίας κρεάτων, τα οποία διασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων μας. Γιατί η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι προτεραιότητά μας. Άλλωστε, για αυτό στελεχώνουμε το τμήμα παραγωγής με εξειδικευμένο προσωπικό και αναβαθμισμένο εξοπλισμό, των οποίων η συνδυαστική δράση διασφαλίζει την καθολική τήρηση των υψηλών προδιαγραφών των εξωτερικών μας συνεργατών διαπίστευσης HACCP και ΙSO.

Επίσης, η αυτοματοποιημένη παραγωγή εξασφαλίζει και την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα, ώστε το κρέας να φτάνει πάντα αγνό και πάντα φρέσκο πρώτα στα ψυγεία της LIDL και έπειτα στο ψυγείο του καταναλωτή. Για τη μεταφορά των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε ειδικά κατασκευασμένα για μεταφορά νωπών κρεάτων αυτοκίνητα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ψυκτικούς μηχανισμούς που καταγράφουν τη θερμοκρασία σε όλη τη διαδρομή, αποτελώντας μία ακόμα μορφή εγγύησης πως το προϊόν που θα φτάσει στα LIDL θα είναι σωστά συντηρημένο και θα παραμένει φρέσκο.

Τελικά, είναι η τεχνογνωσία και η πείρα χρόνων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ορθή επεξεργασία του κρέατος, κάτι που είναι εξαιρετικής σημασίας για να πληροί το τελικό προϊόν τις ποιοτικά υψηλές προδιαγραφές τόσο της LIDL όσο και του καταναλωτή.

Ξέρετε πόσο απολαυστικό είναι κάθε κομμάτι κρέας.
Μάθετε πώς γίνεται να είναι κάθε φορά απολαυστικό!
  • Έχει ελεγμένη προέλευση, η οποία αναγράφεται πάντα στη συσκευασία για να ξέρετε πού μεγάλωσε.
  • Κάθε κομμάτι συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα και έχει ημερομηνίες παραγωγής και λήξης. Γιατί συσκευασμένο ελέγχεται συνεχώς και δεν μένει εκτεθειμένο σε εξωτερικούς παράγοντες. Μπορεί να μεγαλώσαμε με κομμάτια κρέατος τοποθετημένα σε βιτρίνα, σήμερα όμως, συσκευασμένα συντηρούνται καλύτερα.
  • Από τη σφαγή μέχρι την τοποθέτηση στα ψυγεία ακολουθείται ένας αυστηρά ελεγχόμενος κύκλος διαδικασιών.
  • Η σταθερή θερμοκρασία ψύξης στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες, η άμεση παράδοση και η σωστή συντήρηση στα καταστήματα είναι η πραγματική εγγύηση για την υψηλή ποιότητα κάθε κομματιού.
  • Οι παραγωγοί που κατάφεραν να περάσουν τη διεξοδική αξιολόγησή μας, συνεργάζονται καθημερινά με κτηνίατρους, γεωπόνους και βιολόγους. Γιατί για εμάς, η ορθολογική ανάπτυξη των ζώων και η υγεία τους παίζουν σημαντικό ρόλο.
  • Οι έλεγχοι ποιότητας σε πιστοποιημένα, ανεξάρτητα εργαστήρια πραγματοποιούνται όλο και πιο συχνά. Παράλληλα, πραγματοποιούνται και έλεγχοι στους Κύπριους προμηθευτές μας, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτή η πρακτική προτρέπει ολόκληρη την αλυσίδα σε συνεχή βελτίωση, σε εφαρμογή νέων τεχνολογιών και εξελιγμένων μεθόδων παραγωγής.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ