ΑΓΝΟ ΓΑΛΑ,
ΘΡΕΠΤΙΚΑ
ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ
ΟΛΟ ΓΕΥΣΗ

Όταν αξίζουν φαίνεται από τον τόπο καταγωγής τους, από τη διατροφική αξία και τη γεµάτη γεύση τους.

Πριν ξεκινήσουμε για το σχολείο η μαμά πάντα επέμενε «να πιείς το γάλα σου». Μέχρι και σήμερα αυτή η συνήθεια μας ακολουθεί παντού. Τα γαλακτοκομικά είναι βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας. Το γιαούρτι με το οποίο καταφέραμε να ξεκινήσουμε δίαιτα. Τα τυριά με τα οποία προσφέραμε πλούσια γεύση στους ουρανίσκους μας και δώσαμε γιορτινή αίσθηση σε λιτά τραπέζια. Όλα θα τα βρείτε στα LIDL. Αγνά, θρεπτικά και γευστικά. Έρχονται κάθε μέρα από τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι συνδυάζουν μοναδικά την παραδοσιακή παραγωγή και τις εξελιγμένες μεθόδους συλλογής αγνού γάλακτος και δημιουργίας γαλακτοκομικών. Και όταν τα προϊόντα φτάνουν στο κατάστημα, εκτός από τους τακτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής τους, τοποθετούνται στα ψυγεία και συντηρούνται άψογα μέχρι τη στιγμή που θα τα πάρετε στα χέρια σας. Πολλοί έλεγχοι, πολλές διαδικασίες. Αυτός είναι όμως ο τρόπος για να βρίσκετε πάντα υψηλής ποιότητας φρέσκο αγνό γάλα, παραδοσιακό και στραγγιστό γιαούρτι και ντόπια, γευστικά τυριά.

Μιχάλης Πέτρου
Εμπορικός Διευθυντής
Petrou Bros / Εμπόριο Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Όλα άρχισαν στο Χωριό Αλάμπρα το 1982. Εκεί ξεκινήσαμε παραλαμβάνοντας καθημερινά μικρές ποσότητες αγνού γάλακτος που ανέρχονταν στα 250 λίτρα, για να φτάσουμε σήμερα, 34 χρόνια μετά, να επεξεργαζόμαστε περισσότερα από 120.000 λίτρα ημερησίως και να παράγουμε ετησίως 4.500 τόνους χαλούμι. Όλα μας τα προϊόντα τα εξάγουμε σε περισσότερες από 29 χώρες και στην κυπριακή αγορά κατέχουμε μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 30%.

Τα καταφέραμε έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της ποιότητας, τόσο της πρώτης ύλης του γάλακτος που λαμβάνουμε από τους παραγωγούς μας όσο και της παραγωγικής διαδικασίας και του τελικού προϊόντος. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία μας ακολουθεί με συνέπεια τα διεθνή πρότυπα BRC, ISS και ISO 22000. Στο πλαίσιο αυτό καθημερινά τόσο οι ειδικά εκπαιδευμένοι μεταφορείς μας ελέγχουν την ποιότητα του γάλακτος κατά την παραλαβή του, όσο και εξειδικευμένο προσωπικό παρακολουθεί και ελέγχει την ποιοτική παραγωγή των προϊόντων μας.

Εκείνο όμως για το οποίο είμαστε περήφανοι είναι το χαλούμι μας. Παράγεται με την παραδοσιακή συνταγή και από 100% φρέσκο αγνό γάλα, με στόχο την παραγωγή ενός πραγματικά ποιοτικού τυριού. Ενός τυριού που θα διατηρεί αναλλοίωτο το σχήμα και την υφή του σε κάθε γαστρονομική επιλογή του καταναλωτή.

Ξέρετε πως τα γαλακτοκομικά είναι πλούσια σε γεύση.
Μάθετε και πώς εξασφαλίζουμε ότι παραμένουν θρεπτικά!
  • Οι επιλεγμένοι παραγωγοί μας δεν χάνουν χρόνο, προχωρούν άμεσα στην τυποποίηση των γαλακτοκομικών εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες κατά την παστερίωση. Έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά των γαλακτοκομικών μας.
  • Έχουν καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής για να εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων από τη φάρμα μέχρι τα ψυγεία κάθε καταστήματος LIDL.
  • Αντικαθιστούν τη σόγια στις ζωοτροφές με φυτικά συστατικά καλύτερης ποιότητας.
  • Επενδύουν στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων για να διατηρούνται οι καλές συνθήκες σταβλισμού.
  • Παράγουν τόσο γάλα όσο χρειάζεται για να καλύπτεται η ζήτηση και, παράλληλα, να διατηρείται η υψηλή ποιότητα κάθε προϊόντος που παράγεται.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ